Met een PV-parkeergarage optimaliseert u uw energieverbruik.

De gepatenteerde constructie maakt het mogelijk om zonnepanelen volledig in het dak van de parking te integreren: waterdicht, veilig en diefstalbestendig.

ENERparking ontwikkelde PV-panelen met dubbele beglazing die 12% van het daglicht doorlaten. De overkapping van uw parkeerterrein zorgt zo voor een aangename verhouding tussen licht en schaduw.

Het is mogelijk om de opgewekte energie ter plekke te benutten. Vanzelfsprekend voor uw eigen verbruik als school, kantoor, winkel, ziekenhuis of werkplaats. Ook is het mogelijk om laadpunten voor elektrische voortuigen te integreren. Direct bij de bron opladen met groene stroom.

In een verduurzamingstraject komt er veel op u af: de investeringskosten, vergunningen, certificering, onderhoud. Daarom neemt ENERparking u dit alles graag uit handen. Wij investeren voor 100% in de kosten voor de installatie, aanleg, vergunningen en het onderhoud. De groene energie die de installatie op uw parkeerterrein opwekt, neemt u vervolgens voordelig af. Deze afspraken leggen we vast in een langlopende overeenkomst.

Met een PV-parkeergarage versterkt u zichtbaar uw groene imago en verkleint u uw ecologische voetafdruk. Dit alles wordt officieel vastgelegd met belangrijke duurzame certificaten.

Onze parkeergarages zijn gebouwd met het oog op de veiligheid van gebruikers. De solide constructie is uitgerust met efficiënte ledverlichting en videobewakingssystemen. Verder is het mogelijk om normale en snelle laadpunten voor elektrische voertuigen te integreren.

ENERparking is een onderdeel van Sunstroom. Als koploper in zonne-energie hebben wij ruime projectervaring in de organisatie, installatie, beheer en onderhoud van grootschalige PV-installaties.

Om een PV-parkeergarage te bouwen zijn project- en bouwvergunningen nodig. ENERparking neemt deze kosten voor haar rekening. Ook regelen wij voor u de aanvraag van een aansluitpunt bij de netbeheerder. We registreren dan uw kantoor, winkel, school of bedrijf als een eigen verbruikseenheid. Uiteraard volgens de wet- en regelgeving die geldt in uw land.

Is uw parkeerterrein geschikt voor ENERparking? Ontdek het nu!

CONTACT

Stappenplan naar de voordelen van ENERparking

1. OVEREENKOMST

Ondertekenen van de Intentieverklaring (LOI).

2. VERGUNNINGEN

Aanvraag bij de netbeheerder voor een aansluitpunt.

Toetsen bestemmingsplan en omgevingsvergunning.

3. MACHTIGINGEN

Verkrijgen van de bouwvergunning en voldoen van vereiste belastingen.

4. BOUW

Aanleg van de PV-parkeergarage.

Bouwinspectie en voltooiingscertificaat.

5. ACTIVERING

Toegangscontract tot het distributienetwerk.

Aanmelding in het regionale register van energieproducenten.

We zijn er om uw bedrijf duurzaam op weg te helpen!

Met creativiteit, innovatie en vastberadenheid.

Contact