Duurzame vooruitgang binnen handbereik

Het is tijd om duurzaamheid te integreren in onze omgeving en mobiliteit. Laten we ook schone energie opwekken op locaties waar we het direct verbruiken.

We ontwerpen. Wij bouwen. We delen.

Enerparking investeert in de PV Carport en draagt alle kosten voor onderhoud en vergunningen. Zo kunnen openbare instellingen laagdrempelig verduurzamen zonder hoge investeringskosten.

Wij ontwerpen de complete installatie die zonne-energie opwekt op maat. Het ontwerp, de omvang en de uitvoering zijn aangepast aan de specifieke energiebehoefte.

We bouwen de gepatenteerde constructie met ingebouwde zonnepanelen om van parkeerterreinen duurzame energiecentrales te maken. Met een moderne infrastructuur voor parkeren, schaduw en opladen met groene stroom.

We delen de voordelen. ENERparking investeert het benodigde bedrag voor de installatie. De naastgelegen verbruikers profiteren van allerlei voordelen, zoals duurzame energie, lagere energiekosten, oplaadpunten met groene stroom en een beschut parkeerterrein.

Laten we met elkaar de schouders zetten onder het verduurzamen van onze mobiliteit.

Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen voor 2030

0
Elektrische auto’s (2020)
0
Elektrische auto’s (2030)
0
Oplaadpunten (2020)
0
Oplaadpunten (2030)

Op weg naar 2030

Verantwoorde productie en consumptie

Om de uitstoot van CO2 terug te dringen is de opwek van hernieuwbare energie cruciaal. Willen we de wereldwijde doelstellingen halen dan is verantwoord energieverbruik noodzakelijk. ENERparking brengt uw bijdrage aan deze duurzame doelstellingen op een aantrekkelijk manier binnen handbereik.

We zijn er om uw duurzaam op weg te helpen!

 

Met creativiteit, innovatie en vastberadenheid.

Contact