Een duurzaam en rendabel parkeerterrein met ENERparking

Schakel over op duurzame energie en verminder uw CO2-uitstoot

ENERparking investeert in de PV Carport en draagt alle kosten voor de aanleg, het onderhoud en de vergunningen.

Zo behoudt u de financiële slagkracht om te investeren in uw corebusiness.

We ontwerpen de complete installatie die zonne-energie opwekt voor uw bedrijf op maat. Het ontwerp, de omvang en de uitvoering zijn aangepast aan uw energiebehoefte.

We bouwen de gepatenteerde constructie met ingebouwde zonnepanelen om van uw parkeerterrein een duurzame energiecentrale te maken.

We delen de voordelen met elkaar. ENERparking investeert het benodigde bedrag voor de installatie. Uw bedrijf profiteert van alle voordelen: lage kosten voor duurzame energie, een beschut parkeerterrein, groene certificaten.

De toegevoegde waarde van een duurzaam parkeerterrein

ENERparking investeert in de duurzame overkapping van uw parkeerterrein. De opgewekte zonne-energie neemt u voordelig af. Zo bespaart u al in de eerste maand dat de PV parking operationeel is. De beschutting komt er als aantrekkelijk voordeel bij voor uw medewerkers en klanten.

Bespaar op uw energierekening

Neemt u duurzame energie af van de installatie op uw parkeerterrein? Dan bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. De energieprijzen stijgen al jaren. Met een duurzame energiecentrale van ENERparking op uw terrein voorkomt u verdere prijsstijgingen. De groene stroom die u verbruikt neemt u met korting af. De hoogte van deze korting hangt af van de looptijd van onze overeenkomst.

Welke informatie is onmisbaar voor een offerte?

Stuur ons de parkeerlocatie van uw bedrijf. Plus uw laatste 12 elektriciteitsrekeningen. Zo kunnen we uw energieverbruik bestuderen en een overkapping ontwerpen die het beste past bij uw situatie en verbruik. Stuur een bericht vanaf de contactpagina of stuur een e-mail naar info@enerparking.com

Opwek- en verbruiksanalyse

ENERparking vergelijkt hoeveel duurzame energie de parkeergarage opwekt en hoeveel uw energie uw bedrijf gedurende het jaar verbruikt. In ons voorstel staat per maand uitgewerkt op welke besparing u kunt rekenen.

Grote voordelen

Met een PV Carport van ENERparking verduurzaamt u uw bedrijf op een uiterst zichtbare manier. Dat is goed voor het klimaat, voor uw imago en uw begroting. Zo maakt u uw bedrijf sterker en concurrerender.

Uitstekende resultaten

Naast unieke energieprijzen voldoet uw infrastructuur in één keer aan de eisen van moderne mobiliteit. Opwek van schone energie, beschut parkeren en een geïntegreerde laadinfrastructuur.

We zijn er om uw bedrijf duurzaam op weg te helpen!

Met creativiteit, innovatie en vastberadenheid.

Contact